Σχέτικα με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 30 χρόνια. Η εμπειρία μας και η πολύχρονη ενασχόληση με τους τέσσερις τροχούς, μας καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες και έγκυρες εταιρείες στην πώληση ελαστικών και ζαντών.  Η απόλυτη υπευθυνότητα και οι χαμηλές τιμές, μας καθιστούν ως την πιο δυναμική επιλογή.

Βέβαια, το αντικείμενό μας αφορά και τον τομέα της ανάρτησης και της ευθυγράμμισης. Ο άρτιος τεχνικός εξοπλισμός και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων μας, βρίσκει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζετε. Να τονίσουμε επίσης ότι ασχολούμαστε και με τα δίτροχα οχήματα, από παπάκια και scooter, μέχρι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Αναλαμβάνουμε αλλαγή ελαστικών και ζυγοστάθμιση. Στόχος μας είναι οι χαμηλές τιμές, η ποικιλία και η σωστή εξυπηρέτηση των φίλων πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας. 


Τοποθέτηση ελαστικών στο πλησιέστερο ειδικό σας.

Χρησιμοποιήστε τον άνετο μας τρόπο αναζήτησης συνεργάτων συναρμολόγησης ελαστικών! Σ’ εμάς μπορείτε να βρείτε το σωστό επαγγελματία για την τοποθέτηση τον ελαστικών, ο οποίος βρίσκεται κοντά σας. Μ’εμάς, έχετε τη δυνατότητα ακόμα από την έναρξη της παραγγελίας, να μεταφερθούν τα ελαστικά απευθείας σε έναν επαγγελματία συνεργάτη για την τοποθέτηση των ελαστικών.